dimarts, 8 de març del 2011

Pistoles

Estimades i estimats,

Ha començat el mes de març on tornarem a presenciar com el Ministeri de Defensa planta el seu xiriguito de reclutament als salons d'ensenyament del país. També veurem com l'administració educativa torna a mirar cap a una altra banda i fa cas omís a tot el que diu el currículum i la LOE respecte  la resolució dels conflictes i les demandes de campanyes, com Desmilitaritzem l'educació ,que exigeixen la no presència de cossos armats a cap actuació educativa que estigui amparada  pel Departament d'Ensenyament. Senzill i de sentit comú, oi?

No és qüestió de partits polítics, ni dreta, ni esquerres, tots han claudicat, d'una o altra manera, quan l'exercit ha penetrat a la xarxa educativa en totes les formes imaginables: amb premis, amb visites escolars a casernes, submarins, vaixells, xerrades...tot s'hi val. Tots per la pau, això sí, mentre anem conreant amb exhibicions i propostes militaristes.

Els polítics sempre s'han escudat en excuses peregrines per dir que no poden fer res, tot i que alguns ho vegin igualment de clar com nosaltres.

El discurs de la por, la policia per cuidar-nos, l'ordre i la llei per mantenir l'establert. L'exèrcit per salvaguardar-nos dels països que ens amenacen amb les armes que els hem venut... Un estat de coses que no ens satisfà i que genera misèria, cada vegada més. Als que manen i guanyen tot i que la majoria perdem si que els hi està bé, no ho oblidem això. Estem de crisis, però ells continuen guanyant diners a mansalva, i comprant armament, i invertint en I+D militar...




Aquí ens teniu fa tres anys al saló Estudia de Barcelona, tot i l'acció noviolenta
els mossos d'esquadra van fer dos ferits lleus...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada