dissabte, 14 de gener de 2012

Prou, no?

Estimades i estimats,
Cansats d'esperar, un grup de mestres, alguns al voltant de Deixa de ser una illa i molts  altres no, hem decidit engegar una proposta que esperem que sigui apropiada del màxim número de mestres i professores possibles. Una proposta per remenar el cistell de les pomes podrides, una proposat per obrir diferents formes de lluita, de visualitzar la gran estafa que s'està produint, en aquest cas a l'ensenyament públic.
No és la millor, no és única, segurament no serà triomfant, ens portarà molts mal de caps, però és la proposta que podem fer sense esperar a les masses, sense esperar estranyes estratègies sindicals. A més és complementària i, què nassos, qui no vulgui que no la faci!
Ens veiem!!

Prou, no?
Fins quan?, què ha de passar?, què més ens han de prendre? A on ha d’arribar l’ensenyament públic perquè les persones que hi treballem diguem prou? Què hem d’esperar?
Algunes no volem esperar més. A les comarques tarragonines passem a l’acció ferma, pública i compromesa, una acció que confrontarà de forma directa la realitat del dia a dia d’escoles i instituts a les mentides i muntatges del poder sobre l’estat de l’ensenyament. Sabem que som moltes, però ens haurem de significar, com més millor. Sabem que courà al Departament la proposta, ja hem tastat altres vegades la seva ràbia quan els mestres i professores ens hem tancat a diversos centres escolars altres vegades. Ho esperem tot dels caps polítics del departament, i res bo, no ens enganyem.
Es tracta de posar el cos, part del nostre temps i resistència davant les amenaces i trampes que el Departament ens posarà. Res nou, res que no hagi passat ja. Si s’han guanyat drets al llarg de la història és perquè s’han defensat i reclamat, posant temps i esforços col·lectius, de totes i tots, del màxim nombre de persones possible.
Sí. Ens tancarem. Un dia a la setmana, a escoles i instituts. Començarem a un centre i potser, la setmana següent, som desenes. Ves a saber, només dependrà dels que estem fartes de veure com ens prenen el pèl, com no ens respecten i com ens roben tot allò que els deixem.
Plantem-nos!, prou ja!
Us convoquem a l’assemblea oberta que tindrà lloc el proper dijous, 19 de gener a les 19 hores al Espai Kesse de Tarragona ( c/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14, Tarragona) per desenvolupar aquesta proposta a més de debatre i consensuar altres propostes d’accions complementàries.
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada