dimecres, 13 de desembre del 2023

L’ESCOLA HA D’OCUPAR-SE DE LA SALUT MENTAL?

 3r programa, 3era temporada, desembre de 2023, “Mal d'escola".   L’ESCOLA HA D’OCUPAR-SE DE LA SALUT MENTAL?   amb l'Aurèlia Rafael Linares

En aquest tercer programa de la tercera temporada conversem amb l'Aurèlia Rafael Linares. Psicóloga clínica amb 23 anys d’experiència en infància, adolescència i adults. L’Aurèlia és Master en psiquiatria infanto-juvenil, va treballar tres anys en el servei de psiquiatria infantil de la Vall d’Hebron. També és docent des de fa vint anys, combinant-la amb la clínica al llarg de tota la seva carrera professional. És coordinadora de programes de postgrau al departament de psiquiatria de la facultat de medicina de la UAB. 

La seva inquietud personal i professional la va portar a fer un màster sobre educació i noves tecnologies, que està aplicant als programes que coordina.  I com que tots aquests anys d’estudi no li han permès culminar la seva carrera acadèmica, actualment està realitzant el doctorat en psiquiatria a la UAB.

En aquest tercer programa hem comptat amb el pressentiment educatiu del Jordi Solé Blanch.

Continuem agraint als @doctordeseo l’ús de la nostra sintonia, a més del Pupille i la  @SilviaTomasTrio la seva música per a vestir les seccions del programa. A la Laia Batlle i @DomenysRadio per l 'oportunitat d'expressar i compartir debat educatiu! 

Per acabar, gràcies per escoltar Mal d'escola!

Bibliografia

Brené Brown "El poder de ser vulnerable" .  Ediciones Urano  Barcelona, 2016.

Temes musicals

Joan Manel Serrat (1971) Mediterráneo, del disc Mediterráneo, de discos Zafiro.

De Pupille (2005) Hay alguien ahí? del disc  Himnos Olímpicos, BCore.

Sílvia Tomàs Trio (2014) Terra,  del disc Desaprendiendo lo aprendido.

Lluis Llach  (1974) Que tinguem sort del disc I si canto trist, editat per Movieplay.