dimecres, 17 d’abril del 2024

EL BENESTAR DE L’INFANT

 6è programa, 3era temporada, març de 2024, “Mal d'escola".    EL BENESTAR DE L’INFANT   amb l'Anna Farré Bravo.

En aquest sisè programa de la tercera temporada conversem amb L’Anna Farré Bravo, educadora social, formada en Teràpia familiar relacional sistèmica i en formació en Pedagogia Pikler. Amb formació específica al voltant de la Teoria de l’apego, la Mentalització, i la primera infància. La seva experiència laboral en el món social, s’ha especialitzat sempre en l’àmbit de la família i infància, des de diferents serveis i àmbits, des de l’educatiu i de social.

Des de fa 8 anys, realitza els seus propis projectes, com a autònoma, assessorant i formant a equips educatius d’escoles bressol.

El seu projecte professional i personal persegueix el benestar de l’infant i de les persones que el cuiden i l’acompanyen. Entén el seu treball com una possibilitat de transformar la realitat social. L'Anna ofereix espais que promouen processos de reflexió i revisió per a famílies, i també per als professionals que hi intervenen.

Podeu consultar la seva tasca a Instagram annafarre_compartintmirades o a la seva web www.annafarre.cat

 En aquest sisè programa hem comptat amb el pressentiment educatiu del Roger Fusté i la píndola literària de la Puri Pinto a Literatura amb guix.

Continuem agraint als @doctordeseo l’ús de la nostra sintonia, a més de Pupille per la seva música per vestir les seccions del programa. A la Laia Batlle i @DomenysRadio per l 'oportunitat d'expressar i compartir debat educatiu! 

Per acabar, gràcies per escoltar Mal d'escola!

Bibliografia

Hanya Yanagihara "Tan poca vida" editorial Lumen,  Barcelona, 2015.

Temes musicals

Doctor Deseo (2014) Busco en tus labios, del disc Busco en tus labios, lo mejor de Doctor Deseo, Baga-Biga.

Clara Peya (2019) D' Ana-lògic, del disc   A-A- Analogia de l'A-mort,  editat per  Satélite K.

De Pupille (2005) ¿Hay alguien ahí? del disc  Himnos Olímpicos, BCore.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada